I mors mave

Nakkefoldsscanning

Vi var til nakkefoldsscanning den 20. april, og den lille lignede til forveksling storebror og storesøster i samme alder :-) Fin tynd nakkefold, men pga. min alder og en afvigende værdi i blodprøven blev resultatet af udregningen en risiko på 1:133. Personalet var øjeblikkelig klar til at booke tid til en moderkageprøve, men Ulrik og jeg ville lige overveje situationen først, så vi tog hjem og snakkede det igennem i påsken og sagde efterfølgende "nej tak". Når alt andet så fint ud, og moderkageprøven er forbundet med en risiko for abort eller for skader på barnet (og denne risiko er nok ikke mindre, når jeg får blodfortyndende medicin!), ville vi ikke risikere at skade et ellers tilsyneladende sundt og rask barn.
IMG_4170.jpg IMG_4169.jpg
IMG_4173.jpg IMG_4174.jpg

Tidlig misdannelsesscanning

I stedet fik vi tid til en tidlig misdannelsesscanning i Skejby, hvor der især blev fokuseret på hjertet og på øvrige markører for Downs Syndrom, f.eks. næseben,størrelse af lillehjerne, længde på arme og ben m.v. Vi var afsted den 11. maj (15+3), og alt så heldigvis fuldkommen normalt ud :-) Og så fik vi lige et 3D-billede med hjem:
IMG_4166.jpg

Misdannelsesscanning

Den 10. juni var vi til almindelig misdannelsesscanning, og alt så stadigvæk helt normalt og fint ud :-) Og tilsyneladende bliver det en pige igen :-)

Vækstscanning

Den 8. september (32+4) var vi til vækstscanning pga. den blodfortyndende behandling. Babyen lå rigtig og hyggede sig, og vi så, hvordan hun greb om den ene fod med hånden :-) Vægt blev beregnet til 1850g, hvilket er inden for normalområdet, men under gennemsnittet. Temmelig overraskende i betragtning af, hvor store de andre har været ved fødslen.... Men nu må vi se...jeg tror nu stadigvæk på, at hun ender omkring de 4,5 kg lige som de andre 2.

Maven

IMG_4160.jpg
Maven 36+1 forfra
IMG_4164.jpg
Maven 36+1 fra siden
IMG_4922.jpg
Vandrejournal side 1
IMG_4926.jpg
Vandrejournal side 2